ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: Έφυγαν οι Καλλιτσάντσηδες από τον Ακτορα

 

…προς πλήρη επιβεβαίωση της στήλης το διαζύγιο μεταξύ Μπομπολαίων και Καλλιτσάντσηδων είναι οριστικό. Και μάλιστα, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, «σφραγίστηκε» με την αποχώρηση των αδερφών Καλλιτσάντση από το Διοικητικό Συμβούλιο του Άκτορα την εβδομάδα που μας πέρασε. Την ώρα τούτη, λοιπόν, μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις προκειμένου να καθορισθεί τι θα πάρουν οι Καλλιτσάντσηδες μετά την αποχώρησή τους από την ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Οι ίδιες πηγές επιμένουν πως Δημήτρης και Σάκης Καλλιτσάντσης θέλουν να πάρουν στα χέρια τους το κομμάτι της ενέργειας το οποίο και ανεξάρτητο είναι και εξαιρετικά δυναμικό. Μένει να επιβεβαιωθεί αν θα συναινέσουν σε αυτό οι λοιποί εταίροι. Πάντως, οι καλά γνωρίζοντες λένε πως ισχυρός άνδρας του ομίλου αναδεικνύεται ο Κούτρας. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως ΠΑΝΤΑ ο Κούτρας ήταν ο ισχυρός, οπότε δεν αλλάζουν, εδώ που τα λέμε, και πολλά πράγματα.

Σύμφωνα, τέλος, με τους Καλλιτσάντσηδες, οι λόγοι που οδήγησαν στο διαζύγιο ήταν, πρώτον, τα θέματα με τα μίντια και τις τράπεζες που αντιμετωπίζουν οι Μπομπολαίοι, δεύτερον το «στέγνωμα» των μεγάλων έργων στην Ελλάδα, και τρίτον τα προβλήματα που έχουν ανακύψει από την επέκταση του ομίλου στα Βαλκάνια και τα Εμιράτα του Περσικού Κόλπου!