Επίσκεψη Αντιπροσωπείας του Κινήματος Αλλαγής στο ΠΓΝ «Αττικόν»

Αντιπροσωπεία του Τομέα Υγείας του Κινήματος Αλλαγής με τον Βουλευτή Λάρισας Κώστα Μπαργιώτα, Υπεύθυνο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για την Υγεία, τον Γιώργο Καρρά Βουλευτή Β’ Αθήνας (Δυτικός Τομέας) και τον Σωτήρη Ζώτο Αν. Γραμματέα του Τομέα Υγείας και Υπ. Βουλευτή Αν. Αττικής, επισκέφθηκε σήμερα το Αττικόν Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, είδε την κατάσταση που επικρατεί και συζήτησε με τον Σύλλογο των Εργαζομένων.

Κοινή διαπίστωσή τους είναι, ότι «η Ναυαρχίδα του Εθνικού Συστήματος Υγείας και μοναδική Ελπίδα για τους 600.000 κατοίκους της Δυτικής Αθήνας, ασφυκτιά εγκαταλελειμμένη στα χέρια μιας ανίκανης και αλαζονικής Διοίκησης, που κλείνει την εφημερία για τους πολίτες, αδιαφορεί για τον εξοπλισμό ζωτικών τμημάτων του Νοσοκομείου (Στεφανιογράφος) και με πρόσχημα γιορτές και Πανηγύρια, αρνήθηκε ακόμα και να συναντήσει την αντιπροσωπεία μας».

«Δεν θα τους αφήσουμε σε «χλωρό κλαρί», θα είμαστε δίπλα στους πολίτες και τους Εργαζόμενους. Όσο μένουν βλάπτουν σοβαρά την υγεία. Υπάρχει Λύση, Κίνημα Αλλαγής, Υγεία για Όλους» πρόσθεσαν.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*