Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Φλαμπουράρη-Αντιδράσεις κομμάτων

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το σπίτι του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, στα Εξάρχεια, το οποίο και στο παρελθόν έχει υπάρξει στόχος επιθέσεων.

Στις 19:10, 20 κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν στα γύρω στενά των Εξαρχείων. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει τέσσερις προσαγωγές υπόπτων.

Αντιδράσεις

«Η νέα επίθεση στο σπίτι του Υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, καταδεικνύει την άθλια στοχοποίησή του, με ενέργειες που προσιδιάζουν στον υπόκοσμο, και καμία σχέση δεν έχουν με την οποιαδήποτε πολιτική δράση. Όσοι επιδίδονται σε αυτές τις ενέργειες, να ξέρουν ότι δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης» αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση κουκουλοφόρων κατά της οικίας του κ. Φλαμπουράρη. Η κυβέρνηση, ωστόσο, θα πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσει ότι φέρει ακέραιη την ευθύνη για την γενικευμένη ανομία, η οποία αντιμετωπίζεται μόνον με μηδενική ανοχή» σημειώνει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Πηγή:ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*