Εικονική περιήγηση στο μελλοντικό στάδιο της Τσέλσι


Το νέο στάδιο της Τσέλσι, που θα κοστίσει περίπου 500 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή πάνω από 600 εκατομμύρια ευρώ μπορεί να δει κάποιος με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συνομιλιών για το Στάμφορντ Μπριτζ σε ένα γήπεδο 60.000 θέσεων και ανέθεσε στους Ελβετούς αρχιτέκτονες Herzog Jacques και Pierre de Meuron να το αναλάβουν.

Το στάδιο με τη νέα εμφάνιση θα διαθέτει τρία επίπεδα με εξέδρες γύρω από τις τέσσερις πλευρές του. Ο Neil Vano, έχει δημιουργήσει ένα ανεπίσημο 3D βίντεο για να δώσει στους οπαδούς των «μπλε» μια πρώτη γεύση από το τι επιφυλάσσει το μέλλον.

Προσφέροντας μια πανοραμική θέα του κτιρίου, το βίντεο του Vano προσφέρει μια εικόνα από το γήπεδο, τον εσωτερικό χώρο και τα καθίσματα. Το σύνολο του σχεδιασμού είναι «τυλιγμένο» με μπετόν και τούβλα που κάποιοι λένε ότι φέρνει στο μυαλό τη Φωλιά του Πουλιού, το στάδιο στο Πεκίνο.

Η διαδικασία του σχεδιασμού του σταδίου, που φαίνεται ότι θα διαρκέσει και μετά το τέλος της σεζόν, αναμένεται να είναι μόνο ένα από μια σειρά από βήματα προς την κατεύθυνση της πλήρους συμφωνίας ώστε η κατασκευή του γηπέδου να προχωρήσει.

Θα περιλαμβάνει επίσης ένα νέο κατάστημα για την ομάδα, μουσείο και ξεχωριστό εστιατόριο ή καφέ.

Οι οικοδομικές εργασίες για την κατασκευή του εντυπωσιακού σταδίου αναμένεται να διαρκέσουν περίπου τρία χρόνια μέχρι να ολοκληρωθεί και η Τσέλσι γι’ αυτό το λόγο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το Στάδιο Γουέμπλεϊ ώστε να το χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου για τα παιχνίδια της. Αν όλα πάνε καλά θα κάνει την πρεμιέρα της σε αυτό το γήπεδο το 2020-2021.

Δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα από το 3D βίντεο:

Chelsea3 Chelsea4 Chelsea5 Chelsea6News Beast

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*