Ανασυγκρότηση κόμματος, συνταγματική αναθεώρηση και ΕΡΤ στην ατζέντα της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ

Η οργανωτική ανασυγκρότηση του κόμματος, η συνταγματική αναθεώρηση, αλλά και θέματα που αφορούν την ΕΡΤ απασχόλησαν την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεδρίασε υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

Τα θέματα της ΕΡΤ κουβεντιάστηκαν σε συνέχεια της συζήτησης που έγινε το πρωί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας στη Βουλή. Σύμφωνα με κομματικές πηγές έγινε ενημέρωση από τους κ. Παππά και Κρέτσο και την κ. Χριστοδουλοπούλου. «Όλα απαντήθηκαν εκεί» και από τον κ. Κρέτσο στη Βουλή, όπως χαρακτηριστικά επισημάνθηκε.

Βασικό θέμα της συνεδρίασης της ΠΓ ήταν η οργανωτική ανασυγκρότηση του κόμματος, ο καταμερισμός του οργανωτικού γραφείου και οι περιοδείες που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

Σε ό,τι αφορά την συνταγματική αναθεώρηση, οι ίδιες κομματικές πηγές αναφέρουν ότι δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί οι προτάσεις, ενώ ασκήθηκε κριτική στη στάση της ΝΔ.

Τέλος οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι δεν έχει ακόμη αποφασιστεί πότε θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Πηγή: ΕΡΤ1

www.ert.gr

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*